ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Γρονθοκόπησαν διανομέα στο Φαλιρακι




Στο «στόμα του λύκου» έπεσε ένας 19χρονος υπάλληλος στο Φαληράκι της Ρόδου, όταν πήγε να παραδώσει την παραγγελία που είχαν κάνει Βρετανοί παραθεριστές σε ξενοδοχείο της περιοχής! Ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από δέκα μεθυσμένους Άγγλους που τον χτύπησαν άγρια και άρπαξαν την παραγγελία, χωρίς φυσικά να πληρώσουν!
Ο άτυχος νεαρός δεν υποψιάστηκε τι θα ακολουθούσε, όταν ο αλλοδαπός που παρήγγειλε σουβλάκια αξίας 50 ευρώ είπε στο τηλέφωνο πως θα περίμενε στην είσοδο του ξενοδοχείου. Άλλωστε, ο ίδιος άνθρωπος είχε παραγγείλει και άλλη φορά από το κατάστημα. Όταν έφτασε, όμως, βρέθηκε αντιμέτωπος με δέκα Βρετανούς, ένας από τους οποίους τον χτύπησε με πρωτοφανή αγριότητα στο κεφάλι και το αριστερό χέρι με ένα ρόπαλο, ενώ οι υπόλοιποι έριξαν στο έδαφος το μοτοποδήλατό του, άρπαξαν την παραγγελία και εξαφανίστηκαν!
 Όμως, τα βάσανα του θύματος δεν τελείωσαν εκεί… παρά την καταγγελία που έκανε στον αστυνομικό τμήμα της περιοχής, οι αστυνομικοί δεν κινήθηκαν για να συλλάβουν τους δράστες! Το ίδιο συνέβη κι όταν απευθύνθηκε στο τμήμα Αρχαγγέλου και την Ασφάλεια Ρόδου, με αποτέλεσμα οι δράστες να προλάβουν να αναχωρήσουν ανενόχλητοι αεροπορικώς από τη Ρόδο, χωρίς να λογοδοτήσουν για τη ληστεία και τον τραυματισμό του 19χρονου εργαζόμενου

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου